verkeersveiligheidskompas

verkeersveiligheidskompas

Het verkeersveiligheidskompas is een voorbeeld van onze “meer door eenvoud” aanpak. Een eenvoudige en snelle manier om alle geregistreerde verkeersongevallen (BRON) in een gemeente in beeld te krijgen en ongevalsconcentraties te prioriteren. Doordat gebruik wordt gemaakt van het oververkeer.nl platform kunnen ook andere gegevens zoals tellingen en meldingen worden toegevoegd.

De webapp is voor iedereen toegankelijk, zonder beperkingen en dus eenvoudig te delen. Het objectieve beeld van de verkeersonveiligheid is daarmee voor iedereen, professional en belanghebbende, hetzelfde.
Het verkeersveiligheidskompas wordt in co-creatie met de gebruikers verder ontwikkeld. Op die manier ontstaat een webapp die ook echt gebruikt wordt.

We hanteren een helder prijsmodel met twee versies: een basisversie en een plusvariant. Afhankelijk van de gekozen versie kan een aantal veelgebruikte analyses worden voorgeprogrammeerd. Welke analyses dat zijn zoeken we graag uit samen met de gebruikers in een co-creatiesessie.

Zelf ervaren: verkeersveiligheidskompas