Weet ons te vinden

Weet ons te vinden

Het lijkt er op dat veel mensen er, net als wij, al aan zijn gewend om van huis uit hun werk zo goed mogelijk voort te zetten. We zien in onze tools dat het gebruik toeneemt. Dat je even met streetview die situatie buiten kunt bekijken vanuit de tool is natuurlijk ook wel makkelijk.

Dat levert ook aardige vraag/antwoord mailtjes op:
“Ik heb thuis mijn wachtwoord niet”Links boven kun je je wachtwoord instellen”Het lijkt wel of het systeem vanaf huis trager werkt”

“Dat kan aan het thuiswerksysteem liggen, maar ook aan de belasting van het internet. Probeer het eens met je eigen browser (bij voorkeur chrome) en selecteer eerst je eigen gemeente.”

“Als ik die 30 en 50 wegen in een gebied wil optellen, kan ik dan de risico-cijfers gewoon optellen?”

“Nee, dat kan niet zomaar. Het kan wel heel handig zijn als je ziet dat bijvoorbeeld veel van de ongevallen aan het verkeerde snelheidsregiem zijn toegedeeld. Stuur even een berichtje, dan maak ik dat rekensommetje even.”

“Handig die lijst met gevaarlijke locaties, maar kan die ook in een pdfje gezet?”

“Zou het niet handiger zijn dat je de lijst gewoon in je word-document kunt plakken? We gaan zo snel mogelijk een knopje maken.”

Natuurlijk geldt nog steeds “je mag ons altijd uitnodigen” en dat zullen we de komende tijd met skype, teams of hangout doen. Laat ons weten als we wat instellingen kunnen aanpassen om het gebruik makkelijker te maken.

En dat knopje voor die lijst? Dat is over een paar dagen beschikbaar.

We gaan ook verder, onder meer om het mogelijk te maken dat we een chat in onze tools kunnen starten. We blijven graag in contact.